Τζένιφερ  Άνιστον μετα από 15 χρόνια είναι η μοναδική που δείχνει τόσο διαλλακτική να γίνονταν ξανά τα Φιλαράκια και να επιδείξει μια σημαντική καριέρα μετά τα Φιλαράκια σε επίπεδο ποιότητας.

Μετά από 15 χρόνια της σειράς και 25 χρόνια του ξεκίνηματος, η Τζένιφερ  Άνιστον ίσως να είναι ποσοτικά κοντά με τον Ματ ΛεΜπλάνκ, μιλάει πάλι για ένα ενδεχόμενο reunion.

Παζουρλισμός υπήρξε όταν ανακοινώθηκε ότι οι 6 τους θα βρεθούν σε ένα πρόγραμμα-αφιέρωμα σε έναν από τους σκηνοθέτες της σειράς πρν από 4 χρόνια σε κάποιο late night show ή στο μεσημεριανό της Ντεζένερις.

Τζένιφερ  Άνιστον που είναι φίλοι με την Έλεν και τον Τζίμι Κίμελ με τον όπιο έχει κάνει αρκετά σκετσάκια, βρέθηκε στην εκπομπή της Έλεν και της ετέθη ξανά το ερώτημα. Η Άνιστον δήλωσε θετική στο να ξανακάνει τη Ρέιτσελ Γκριν από ένα ταξίδι των 6 πρωταγωνιστών λίγο πριν αρχίσει η σειρά. Θετική φάνηκε και για τις προθέσεις των υπόλοιπων 5.

Η δήλωση σίγουρα προκάλεσε έκπληξη, επειδή ο Ντέιβιντ Σουίμερ έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι δεν βρίσκει κάποιο νόημα σε μια πιθανή επιστροφή της σειράς.

Πηγή:ET.gr