Στο πένθος βυθίστηκε ο καλλιτεχνικός κόσμος, στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του γνωστού ηθοποιού Κωστα Ευριπιώτη. Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 56 ετών, μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο. Είχε υποβληθεί σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. Ο αγαπημένος ηθοποιός τους τελευταίους μήνες νοσηλευόταν στον πρώτο όροφο του <<Σπηλιοπούλειου>>.

Σε καθημερινή βάση ήταν στο πλευρό του, η αγαπημένη του Λίλιαν Μπότση, η αδελφή του, η πρώην σύζυγός του, Βάλια Κωστοπούλου και τα δύο τους παιδιά, Ίωνας και Αδαμάντιος.

Υπενθυμίζεται ότι περίπου πριν από ένα χρόνο, ο Κώστας Ευριπιώτης ετοιμαζόταν να ανέβει στη σκηνή του θεάτρου Αθηνά, με την παράσταση <<Πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης>>, όταν ξαφνικά βρέθηκε σε δημόσιο νοσοκομείο να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας που του παρουσιάστηκε στο κεφάλι. Ο Κώστας Ευρυπιώτης ήταν πολυτάλαντος και ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό που τον λάτρεψε μέσα από το θέατρο, τις ταινίες και τις τηλεοπτικές σκηνές όπου έπαιξε.

Στη συνείδηση του κόσμου που τον αγάπησε έμεινε για τον τηλεοπτικό του ρόλο ως ο…παλιός σμηνίτης <<Γεώργιος Βλάχος>> στην επιτυχημένη κωμική σειρά <<Της Ελλάδος τα παιδιά>>.

Η κηδεία του Κώστα Ευριπιώτη όπως έχει γίνει γνωστό θα γίνει σήμερα, Δευτέρα 3/6/2019  στο Νεκροταφείο της Ηλιούπολης.