«Το παιδάκι πήρε το επίθετο της μάνας του; Έλα Χριστέ και Απόστολοι!»

Κάθε συνέντευξη του Κώστα Βουτσά, είναι απόλαυση. Ο «αιώνιος έφηβος» του ελληνικού κινηματογράφου είναι πάντα χείμαρρος σε κάθε του συνέντευξη.

Ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» από τους οποίους και ενημερώθηκε για την βάφτιση του γιου του Άνθιμου Ανανιάδη μένοντας άφωνος με τα νέα.

«Ο Άνθιμος δεν με κάλεσε στην βάφτιση του γιου του. Ούτε που το ήξερα! Τώρα το μαθαίνω! Αφού το βάφτισε, καλορίζικο να είναι! Το παιδάκι πήρε το επίθετο της μάνας του; Έλα Χριστέ και Απόστολοι! Αυτά είναι δουλειά του Άνθιμου και της γυναίκας του, δεν μπορώ να επέμβω.» αναφέρει χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων ο Κώστας Βουτσάς.

Επίσης στην συνέντευξη αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ηθοποιοί αυτό που είπε ήταν: «Τα πράγματα έχουν δυσκολέψει για τους νέους ηθοποιούς και είναι μεγάλο κατόρθωμα να γίνει γνωστός. Παλιά ο βασικός μισθός ήταν 500 δραχμές και εγώ έπαιρνα 5.000, τώρα παίρνω λιγότερα λεφτά, έχω συμφωνήσει με την κοινωνία που ζούμε.».

Ο Κώστας Βουτσάς αναφέρθηκε και στην σύζυγο του Αλίκη Κατσαβού: « Ο Θεός μου έδωσε μια εξαιρετική γυναίκα στο τέλος της γυναικείας μου απασχόλησης! Είμαι 87 ετών, νεαρός ακόμα!»

Πηγή: news.gr